Hvad er en BiPAP-titreringsundersøgelse?
Hvad er en BiPAP-titreringsundersøgelse?

Video: Hvad er en BiPAP-titreringsundersøgelse?

Video: Hvad er en BiPAP-titreringsundersøgelse?
Video: Key Points - CPAP Titration Report 2024, Juli
Anonim

Titreringsundersøgelser give en søvntekniker og læge mulighed for at bestemme trykindstillingerne for maskinen. I begyndelsen af en CPAP/ BiPAP -titreringsundersøgelse , påføres elektroder på hagen, hovedbunden og kanten af øjenlågene.

Hvad er derfor en titreringsundersøgelse?

En CPAP titreringsundersøgelse er en form for in-lab søvn undersøgelse bruges til at kalibrere kontinuert positivt luftvejstryk (CPAP) terapi. CPAP er en almindelig behandling, der bruges til at håndtere søvnrelaterede vejrtrækningsforstyrrelser, herunder obstruktiv søvnapnø, central søvnapnø og hypoventilation og hypoxæmi.

Hvad er BiPAP derudover, og hvornår bruges det? BiPAP ® (Bilevel Positive Airway Pressure) er et elektronisk åndedrætsapparat Brugt i behandling af søvnapnø, lungesygdomme og til behandling af respiratorisk svaghed. Også kendt som NIPPV, brug af enheden natten over forbedrer søvnkvaliteten, søvnighed i dagtimerne og kan forbedre tænkeevnen.

Også at vide, hvad er forskellen mellem en BiPAP og en CPAP?

BiPAP maskiner har to trykindstillinger Den vigtigste forskel mellem BiPAP og CPAP enheder er det BiPAP maskiner har to trykindstillinger: et tryk for indånding (IPAP) og et lavere tryk for udånding (EPAP). BiPAP kan også bruges til patienter, der har brug for vejrtrækningsassistance.

Hvad er typiske indstillinger for BiPAP?

Initial indstillinger på en BiLevel-maskine starter normalt omkring 8-10 (og kan gå op til 24) cmH2O til indånding og 2-4 (op til 20) cmH2O til udånding. Med BiPAP , skal inhalationstrykket være højere end udåndingstrykket, så BiLevel -luftstrømmen kan opretholdes.

Anbefalede: