Indholdsfortegnelse:

Hvilke fødevarer bør undgås med nefrotisk syndrom?
Hvilke fødevarer bør undgås med nefrotisk syndrom?
Anonim

Restriktioner og fødevarer, der skal undgås på en diæt med nefrotisk syndrom

  • forarbejdede oste.
  • kød med højt natriumindhold (bologna, skinke, bacon, pølse, hotdogs )
  • frosne middage og entréer.
  • dåsekød.
  • syltede grøntsager.
  • saltet kartoffel chips , popcorn og nødder.
  • saltet brød.

Også at vide er, hvad er kosten for nefrotisk syndrom?

En sund kost til patienter med nefrotisk syndrom består af lav salt , lavt fedtindhold og lavt kolesteroltal, med vægt på frugt og grøntsager. BEMÆRK: Mængden af protein og væske, en patient med nefrotisk syndrom bør have, afhænger af patientens aktuelle tilstand, alder og vægt.

For det andet, hvilken er den bedste behandling for nefrotisk syndrom? Kortikosteroider (prednison), cyclophosphamid og cyclosporin bruges til at fremkalde remission i nefrotisk syndrom . Diuretika bruges til at reducere ødem. Angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere og angiotensin II-receptorblokkere kan reducere proteinuri.

Hvorfor får man på denne måde saltrestriktioner ved nefrotisk syndrom?

Dette kan forårsage væskeretention (ødem). Kosten til et barn med nefrotisk syndrom kan omfatte salt (natrium) og væske begrænsning . Disse begrænsninger i kosten kan hjælpe med at regulere dit barns væskebalance. Enhver mad, der er flydende ved stuetemperatur, tæller som en væske.

Hjælper hvidløg med nefrotisk syndrom?

Nefrotisk syndrom (NS) er kendetegnet ved proteinuri, oxidativ stress og endogent hyperlipidæmi. Hyperlipidæmi og oxidativt stress kan være involveret i koronar hjertesygdom og udviklingen af nyreskade hos disse patienter. Hvidløg er blevet foreslået at være gavnlig i forskellige sygdomstilstande.

Anbefalede: