Hvad er meningen med MTB opdaget?
Hvad er meningen med MTB opdaget?

Video: Hvad er meningen med MTB opdaget?

Video: Hvad er meningen med MTB opdaget?
Video: Night MTB biycycle ride | #shorts #cycling 2024, September
Anonim

Xpert Mycobacterium tuberculosis ( MTB )/rifampicin (RIF) er en fuldautomatisk diagnostisk test, der giver mulighed for opdagelse af MTB inklusive dens RIF-modstand. Selvom testen bruges til diagnosticering af tuberkulose (TB) i sputumprøver over hele verden, er undersøgelser med fækale prøver knappe.

Folk spørger også, hvad opdages MTB?

Nøglebudskab: Xpert MTB /RIF er en diagnostisk test, som hurtigt kan opdage lungetuberkulose og rifampicinresistens hos voksne med en høj grad af nøjagtighed og uden behov for laboratoriefaciliteter, hvilket tillader behandling.

kan MTB helbredes? Mycobacterium tuberculosis ( MTB TB) er fortsat en global udfordring. På trods af disse tal er tuberkulose helbredes . Mere end en tredjedel af nye mennesker ramt af TB er udiagnosticerede eller opdaget, men ikke rapporteret, og lægemiddelresistens er stigende.

Ved også, hvad er betydningen af MTB ikke opdaget?

RIF-modstand Ikke fundet Resultater, der er positive for MTBC, men negative for RIF-resistens betyde at bakterierne sandsynligvis er modtagelige for RIF. Alle test, der er positive for MTBC, bør dog have vækstbaseret modtagelighedstest for førstelinjens TB-lægemidler.

Hvordan udføres GeneXpert -testen?

Sådan fungerer det ------------ The Gene Xpert er en maskine, der kan påvise * mycobacterium tuberculosis * i en prøve af sputum. En person, der mistænkes for at have tuberkulose, skal afgive en opspytprøve, som sundhedspersonalet lægger i et lille rør.

Anbefalede: