Indholdsfortegnelse:

Hvad er en Bivona -trach?
Hvad er en Bivona -trach?

Video: Hvad er en Bivona -trach?

Video: Hvad er en Bivona -trach?
Video: Bivona® Tight To Shaft Tracheostomy Tubes 2024, Juni
Anonim

Bivona ® Tight To Shaft Trakeostomi Rør, også kendt som TTS Cuff, hjælper med at forbedre trans-laryngeal luftstrøm, letter stemmegendannelse og hjælper med at eliminere behovet for fenestrerede rør.

Med dette i betragtning, har Bivona Trachs indre kanyler?

Det Bivona tracheostomi tube er meget som en forkortet endotracheal tube. Det har et greb, der fastgør røret i den ønskede position. En ulempe er, at Bivona tracheostomi rør er et enkelt lumen rør. Der skal udvises omhyggelig forsigtighed, fordi dette rør gør ikke har en indre kanyle at fjerne til rengøring.

Har Bivona trach desuden metal? Det Bivona ® cuffless eller Fome-Cuf® Trakeostomi Rør uden trådforstærkning har blevet bestemt til at være MR-sikker i henhold til ASTM F2503-05 baseret på arten af konstruktionsmaterialerne. De indeholder nr metal.

Hvordan rengør du på denne måde en Bivona tracheostomi?

Rengøring af et Bivona Trach Tube

  1. Placer trachrør, obturator og kile i en ren beholder fyldt med varmt vand og almindelig opvaskemiddel. Lad dele trække i sæbevand i 60 minutter.
  2. Brug vatpind til at rengøre grundigt indeni og udenfor:
  3. Skyl luftrøret, obturatoren og kilen helt med varmt vand.

Hvordan renser man en trach uden en indre kanyle?

(Hvis trach rør gør ikke have en indre kanyle , gå til trin 12.) Hold indre kanyle over bassinet og hæld hydrogenperoxidet over og i det. Brug så meget brintoverilte, som du har brug for ren det indre kanyle grundigt. Ren det indre kanyle med rør rengøringsmidler eller en lille børste.

Anbefalede: