Hvad er en nip tuck-procedure?
Hvad er en nip tuck-procedure?

Video: Hvad er en nip tuck-procedure?

Video: Hvad er en nip tuck-procedure?
Video: Урок 1. Снятие Мерок для Свадебных платьев. 2024, Juni
Anonim

nip og gemme - plastik kirurgi at fjerne rynker og andre tegn på ældning fra dit ansigt; et snit laves nær hårgrænsen og huden trækkes tilbage og overskydende væv udskæres; "nogle skuespillerinder har mere end en ansigtsløftning" kosmetik kirurgi , ansigtsløftning, ansigtsløftning, rhytidektomi, rhytidoplastik, ansigtsløftning, løft.

På denne måde, hvor meget koster en nip and tuck?

Næsten 245.000 kvinder får foretaget denne kropsskulpturoperation hvert år. Proceduren omkostninger omkring $ 4.000 for et område som din mave (den mest populære lipo -placering) og $ 3.000 for et ekstra sted.

På samme måde, hvad skete der med showet Nip Tuck? Nip / Tuck : FX Serie aflyst Men slutter ikke snart. I dag fortalte FX -præsident/GM John Landgraf til journalister, at netværket havde bestilt 19 afsnit til dramaets sjette og sidste, sæson . Den ordre er et par mindre end en traditionel TV sæson men det vil bringe serie 'rate i alt til 100 afsnit.

Man kan også spørge, hvor kommer sætningen nip og tuck fra?

Det 'nære resultat' betyder af dette udtryk opstod i det 19. århundrede. Det er let at se, hvorfor det senere blev tilegnet som navnet på den mindre kosmetiske operation 'hudstramning'. Nipping og tucking er, hvad jeg kunne forestille mig at blive udført i sådan en procedure.

Hvem skabte Nip Tuck?

Ryan Patrick Murphy

Anbefalede: