Er 96.3 feber for en baby?
Er 96.3 feber for en baby?

Video: Er 96.3 feber for en baby?

Video: Er 96.3 feber for en baby?
Video: Fever in Kids: When to Call the Doctor 2024, Juli
Anonim

Når det tages med et rektaltermometer, a babys temperatur skal være omkring 37,6 ° C (99,6 ° F). Hvis din babys temperatur falder til under 97,7 °F (36,5 °C), anses de for at have hypotermi eller lav krop temperatur . En lav krop temperatur i babyer kan være farligt, og selvom det er sjældent, kan det føre til døden.

Hvorfor har min baby så lav temperatur?

Det hyppigste årsag til lav legeme temperaturen er at babyer , især nyfødte, kan ikke regulere deres krop temperatur samt større børn og voksne. Så eksponering for endda lidt lave temperaturer er mere tilbøjelige til at forårsage en lav legeme temperatur hos en nyfødt.

Udover ovenstående, er 97,7 feber for en baby? Den bedste måde at finde ud af, om din baby har en feber tager den baby temperatur i hans eller hendes endetarm (nederst). En normal rektal temperatur er 97,7 til 99,7 grader. Ring til baby sundhedsplejerske, hvis rektaltemperaturen i en baby yngre end tre måneder er 100,2 grader eller højere.

Er bare lav kropstemperatur et tegn på infektion?

Lav kropstemperatur (hypotermi) A lav kropstemperatur kan forekomme med en infektion . Dette er mest almindeligt hos nyfødte, ældre voksne eller mennesker, der er skrøbelige. En meget dårlig infektion , såsom sepsis, kan også forårsage en unormal lav kropstemperatur.

Hvad betragtes som feber for en baby?

En rektal temperatur på mere end 100,4 ° F (38 ° C) er betragtes som feber . I de fleste tilfælde er a feber er et tegn på, at din baby kroppen bekæmper en infektion. Selvom dette er et positivt skridt i bekæmpelsen af infektion, er a feber kan også lave din baby ubehageligt. Du kan også bemærke, at de trækker vejret hurtigere.

Anbefalede: