Hvorfor er venstre ventrikel på højre side af hjertet?
Hvorfor er venstre ventrikel på højre side af hjertet?

Video: Hvorfor er venstre ventrikel på højre side af hjertet?

Video: Hvorfor er venstre ventrikel på højre side af hjertet?
Video: HJERTET: blodets strøm gennem og fra hjertet 2024, September
Anonim

Det venstre side af din hjerte

Det venstre ventrikel af din hjerte er større og tykkere end højre ventrikel . Det skyldes, at det skal pumpe blodet videre rundt i kroppen og mod højere tryk sammenlignet med højre ventrikel.

På denne måde, hvorfor er venstre side af hjertet vist til højre?

Det ret hånd side af hjertet ( vist på den venstre af billeder og diagrammer) pumper blod, der har brug for ilt til lungerne. Det iltrige blod kommer ind i venstre side af hjertet som så pumper det rundt i kroppen, hvor det er nødvendigt.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilken side af hjertet der pumper til lungerne? Det ret siden af hjertet pumper blod til lungerne for at optage ilt. Hjertens venstre side modtager det iltrige blod fra lungerne og pumper det til kroppen.

Man kan også spørge, hvorfor er venstre ventrikel stærkere end højre?

Det ventrikler af hjertet har tykkere muskelvægge end atrierne. Det venstre ventrikel har også en tykkere muskelvæg end højre ventrikel , som det ses på det tilstødende billede. Dette skyldes de højere kræfter, der er nødvendige for at pumpe blod gennem det systemiske kredsløb (rundt i kroppen) sammenlignet med lungekredsløbet.

Hvad gør højre ventrikel i hjertet?

Medicinsk definition af Højre ventrikel Højre ventrikel : Den lavere ret kammer i hjerte der modtager iltfattigt blod fra ret atrium og pumper det under lavt tryk ind i lungerne via lungearterien.

Anbefalede: