Hvilke receptorer virker Abilify?
Hvilke receptorer virker Abilify?
Anonim

Licensdata: EU EMA: af INN; US DailyMed:

Så hvilke receptorer Abilify?

Abilify er en dopamin stabilisator”, hvilket betyder, at den kan fungere som en dopamin receptorantagonist, når dopamin systemet er overaktivt, og en delvis agonist når dopamin niveauerne er lave. Det er i stand til at gøre dette, fordi det har en meget høj affinitet til dopamin receptorer, så det binder til receptoren i stedet for dopamin.

For det andet, øger Abilify dopamin? Aripiprazol øger dopamin men ikke noradrenalin- og serotoninniveauer i musens præfrontale cortex. Aripiprazol , et nyt atypisk antipsykotisk lægemiddel, kan betydeligt øge dopamin (DA) niveauer i rotternes præfrontale cortex, men kun ved lave doser under 1 mg/kg.

Spørgsmålet er også, hvad er virkningsmekanismen for Abilify?

( aripiprazol ) er ukendt, effekten af ABILIFY kunne medieres gennem en kombination af delvis agonistaktivitet ved dopamin D og serotonin 5HT1A -receptorer og antagonistaktivitet ved serotonin 5HT2A -receptorerne.

Hvor hurtigt virker aripiprazol?

Det kan tage et par dage, eller nogle gange et par uger aripiprazol at begynde at hjælpe dig. Du føler måske ikke den fulde effekt af medicinen i fire til seks uger.

Anbefalede: