Hvad er deltaet i et fingeraftryk?
Hvad er deltaet i et fingeraftryk?

Video: Hvad er deltaet i et fingeraftryk?

Video: Hvad er deltaet i et fingeraftryk?
Video: AIRDROP METAROBOX FÅ 500 $ SPILMØNT 2024, Juli
Anonim

I biometri og fingeraftryk scanning, den delta punkt er et mønster af a fingeraftryk der ligner det græske bogstav delta . Det er punktet på en friktionsryg ved eller tættest på divergenspunktet for to typelinjer.

Folk spørger også, hvad er kernen og deltaet i et fingeraftryk?

Det delta er det punkt, hvorfra der skal startes i højderygtælling. I sløjfe -typemønsteret sidder kamme mellem delta og kerne tælles. Det kerne er det andet af de to fokuspunkter. Det kerne , som navnet antyder, er fingeraftrykkets omtrentlige centrum.

For det andet, hvad er et delta i retsmedicin? Definition: fingeraftryksmønster med en eller flere kamme, der kommer ind fra den ene side, buede og derefter går ud på den samme side. Dømme: Delta . Definition: trekantet område findes i alle sløjfe- og hvirvelmønstre.

Udover dette, hvilket fingeraftryksmønster har ingen delta?

Buer

Hvad er et whorl -fingeraftryk?

hvirvler - danner cirkulære eller spiralformede mønstre, som små boblebade. Der er fire grupper af hvirvler : almindelig (koncentriske cirkler), central lommesløjfe (en sløjfe med en hvirvel i slutningen), dobbelt løkke (to løkker, der skaber et S-lignende mønster) og tilfældig løkke (uregelmæssig formet).

Anbefalede: