Hvad er metal fascia?
Hvad er metal fascia?

Video: Hvad er metal fascia?

Video: Hvad er metal fascia?
Video: FASCIAS NOTTINGAM 2024, Juli
Anonim

Fascia (/ˈfe???/) er en arkitektonisk betegnelse for en lodret frise eller bånd under en tagkant, eller som danner den ydre overflade af en gesims, synlig for en iagttager. Den færdige overflade under fascia og spær kaldes soffit eller udhæng.

Hvad bruges fascia på denne måde til?

Soffit strækker sig fra siden af strukturen til kanten af tagfældet. Fascia er plejede skabe en barriere mellem kanten af taget og ydersiden. Det skaber et glat udseende til kanten og beskytter taget mod vejrskader. Fascia giver også et punkt til tagrender og afløbsrør at fastgøre til.

hvad er forskellen mellem trim og fascia? er det trimme er (utallig) dekoration; især dekoration placeret langs kanter eller grænser, mens fascia er et bredt bånd af materiale, der dækker enderne af tagspær, undertiden understøtter en tagrende i tag med stejl skråning, men typisk er det en kant eller trimme i lavhældt tagdækning.

Heraf, hvad er fascia på et hus?

Det fascia brættet er det, der er monteret på det punkt, hvor taget møder ydervæggene på hus og kaldes ofte ROOFLINE. Men de fleste mennesker henviser til det ved navnet på hovedkortet, der bærer tagrenden - the fascia eller fascier.

Erstatter tagdækninger fascia?

Soffit, Fascia , Tagrende og Udhæng Erstatte & Reparation Estimator Oftest vil du gerne erstatte din fascia når du erstatte eller reparation tagrender. De fleste licenserede entreprenører kan typisk reparation eller installer alle tre. Entreprenører vil typisk betale for projektet, alt fra $ 600- $ 6.000.

Anbefalede: