Hvordan behandles sternoclavikulær dislokation?
Hvordan behandles sternoclavikulær dislokation?

Video: Hvordan behandles sternoclavikulær dislokation?

Video: Hvordan behandles sternoclavikulær dislokation?
Video: Sternoclavicular joint Dislocations - Everything You Need To Know - Dr. Nabil Ebraheim 2024, Juli
Anonim

Forreste forskydning

Hovedsageligt en kosmetisk defekt, med minimal funktionsnedsættelse i milde til moderate tilfælde. De fleste patienter kan være behandlet konservativt med en slynge, NSAID'er og is. Dette resulterer typisk i et gunstigt resultat med samling stabiliseres i subluxed position.

I forhold til dette, hvordan behandles en sternoklavikulær forstuvning?

Til en SC forstuvning , behandling kan omfatte isning, betændelse og/eller smertekontrol med medicin som ibuprofen og acetaminophen og brug af en slynge eller en bøjle. Hvis der opstår en dislokation, behandling og dens hastegrad afhænger af, hvilken retning kravebenet er forskudt.

Også, hvad er en sternoclavikulær dislokation? Dislokationer af SC led er normalt resultatet af en skade på skulderen. Oftest rammes ydersiden/forsiden af skulderen kraftigt og en forreste SC -dislokation opstår. I nogle tilfælde kan en stump kraft direkte foran brystet forårsage en posterior SC dislokation.

På samme måde kan du spørge, hvor lang tid tager det for en sternoclavikulær led at helbrede?

Det prognose for sternoclavicular skader er generelt gunstige. Ved forstuvninger eller skader i klasse I, det ledbåndsstrukturer er intakt og patienter vilje opnå en fuld restitution på 1 til 2 uger. Ved grad II skader, hvor der var en traumatisk eller spontan subluxation, restitution tager længere.

Hvordan forhindrer man en sternoclavikulær dislokation?

Reduktion af forreste forskydning Hvis patienten præsenterer en akut anterior forskydning af deres SCJ (inden for 7-10 d) så kan disse være reduceret ved lukket reduktion med sedation eller under generel anæstesi på operationsstuen. Patienten lægges på ryggen med en bolster placeret mellem skuldrene.

Anbefalede: