Hvad bestemmer MR VP -testen?
Hvad bestemmer MR VP -testen?

Video: Hvad bestemmer MR VP -testen?

Video: Hvad bestemmer MR VP -testen?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Juni
Anonim

Methyl Red / Voges-Proskauer ( HR / VP )

Det her test er plejede bestemme hvilken gæringsvej er bruges til at udnytte glukose. I den blandede syrefermenteringsvej, glucose er fermenteret og producerer flere organiske syrer (mælkesyre, eddikesyre, ravsyre og myresyre).

På samme måde, hvad bestemmer VP-testen?

Voges-Proskauer ( VP ) prøve er vant til bestemme hvis en organisme producerer acetylmethylcarbinol fra glukosefermentering. Hvis det findes, omdannes acetylmethylcarbinol til diacetyl i nærvær af ∝- naphthol, stærk alkali (40% KOH) og atmosfærisk oxygen.

Udover ovenstående, kan en bakterie være positiv for både MR og VP? Enterobacter hafnia og Proteus mirabilis er eksempler på organismer, der er både MR- og VP - positiv , Selvom VP reaktionen kan blive forsinket. Inkubationstider på op til 5 dage kan være nødvendige for metylrødtesten og op til 10 dage for Voges-Proskauer-testen.

Ligeledes, hvad betyder en positiv MR-test?

Hvornår methyl rød er tilføjet HR -VP bouillon, der er blevet podet med Escherichia coli, den forbliver rød. Dette er en positiv resultat for MR test . Hvornår methylrød er tilføjet HR -VP bouillon, der er blevet podet med Enterobacter cloacae, den bliver gul. Dette er en negativ MR resultat.

Hvad bruges Mr test til?

Vores Methyl rød ( HR ) Reagens er en indikatoropløsning Brugt for at angive pH af bouillonkulturen i methyl rød test . Det methylrød test er Brugt at detektere en organismes evne til at producere og vedligeholde sure slutprodukter fra glukosefermentering.

Anbefalede: