Hvad er en POC -laboratorietest?
Hvad er en POC -laboratorietest?

Video: Hvad er en POC -laboratorietest?

Video: Hvad er en POC -laboratorietest?
Video: SpongeBob SquarePants | Beste vrienden | Nickelodeon Nederlands 2024, September
Anonim

Point-of-care ( POC ) test indebærer at udføre en diagnostik prøve uden for en laboratorium der giver et hurtigt og pålideligt resultat, der hjælper med at identificere eller håndtere kroniske sygdomme og akutte infektioner.

Hvad er i denne forbindelse en POC -blodprøve?

Point-of-care test ( POCT eller sengen test ) defineres som medicinsk diagnostisk test på eller i nærheden af behandlingsstedet - det vil sige på tidspunktet og stedet for patientbehandlingen.

Man kan også spørge, hvad er et eksempel på point of care test? Den mest almindelige point-of-care test er blodsukkermåling og graviditetstest i hjemmet. Andre almindelige tests er for hæmoglobin, fækalt okkult blod, hurtig strep samt protrombintid/international normaliseret ratio (PT/INR) for personer på antikoagulant warfarin.

Hvad er formålet med POCT i forhold til dette?

Point-of-Care-test Defineret Point-of-care-test defineres som "testning på eller i nærheden af patientplejestedet, når der er behov for lægehjælp." formålet med POCT er at give øjeblikkelig information til læger om patientens tilstand, så disse oplysninger kan integreres i passende

Hvad er POC sundhedspleje?

Elektronisk dokumentation. Plejepunkt ( POC ) dokumentation er klinikernes evne til at dokumentere klinisk information, mens de interagerer med og leverer pleje til patienter. POC Dokumentation er beregnet til at hjælpe klinikere ved at minimere tid brugt på dokumentation og maksimere tid til patientbehandling.

Anbefalede: