Hvad er forskellen mellem Lachman og forreste skuffetest?
Hvad er forskellen mellem Lachman og forreste skuffetest?

Video: Hvad er forskellen mellem Lachman og forreste skuffetest?

Video: Hvad er forskellen mellem Lachman og forreste skuffetest?
Video: Lachman Test - Clinical Examination 2024, Juni
Anonim

Det Lachman test er mere præcis diagnostisk end forreste skuffetest , selvom det bruges sjældnere. Det nyere løftestangsskilt prøve kan vise sig nyttig i primærpleje.

Hvad er Lachman-skuffetesten på denne måde?

Det Lachman test er en klinisk prøve bruges til at diagnosticere skade på det forreste korsbånd (ACL). Det anerkendes som pålideligt, følsomt og normalt overlegen i forhold til det forreste skuffe test.

Hvad bruges den forreste skuffetest desuden til? Det Test af forreste skuffe til forreste korsbånd (ACL) stabilitet er en særlig prøve for dit knæ. Det er designet til at hjælpe dig eller din læge med at afgøre, om du har forstuvet eller revet din ACL. (En forstuvning er en tåre i et ledbånd.

Hvad er også Lachman -skuffetesten, og hvordan fungerer den?

Formål. Det Lachman test er en passiv tilbehørsbevægelse prøve af knæet udført for at identificere integriteten af det forreste korsbånd (ACL). Det prøve er designet til at vurdere ustabilitet i enkelt- og sagittalplan.

Hvad er 3 tests for at bestemme slaphed af det forreste korsbånd?

Det 3 diagnostisk test valideret i denne anmeldelse var pivotskiftet prøve , det forreste skuffe prøve og Lachman prøve.

Anbefalede: