Hvad er § 38 i lov om mental sundhed?
Hvad er § 38 i lov om mental sundhed?

Video: Hvad er § 38 i lov om mental sundhed?

Video: Hvad er § 38 i lov om mental sundhed?
Video: Hvad er du til? 2024, Juli
Anonim

Afsnit 38 giver retten mulighed for at sende dig på hospitalet til vurdering og behandling, før du bliver dømt. Gå på hospitalet under The Lov om psykisk sundhed er undertiden kendt som at være 'sektioneret'. En ordre under Psykiatrilovens § 38 er kendt som en 'midlertidig hospitalsordre'.

Hvad er i den forbindelse § 36 i lov om mental sundhed?

Det Lov om psykisk sundhed 1983 er lov at mentalt helbred professionelle bruger til at bringe dig på hospitalet til vurdering og behandling. Dette er også kendt som at være 'sektioneret'. Kronretten kan bruge afsnit 36 hvis de mener, at du skal på hospitalet til behandling. Hospitalet kan behandle dig uden din tilladelse.

Man kan også spørge, hvor længe varer en § 35 -garanti? Ordren er gyldig i op til fem på hinanden følgende dage, undtagen lørdage, søndage og helligdage, eller indtil det person møder i retten, alt efter hvad der indtræffer først. Enkelt gang det person er på det retten, har de det ret til at lade sig repræsentere af en advokat.

Udover dette, hvad er § 37 41 i lov om mental sundhed?

Det Lov om psykisk sundhed er lov som professionelle bruger til at bringe dig på hospitalet til behandling. Straffedomstole kan bruge afsnit 37 hvis de synes du skal være på hospitalet i stedet for fængsel. Afsnit 41 er en begrænsningsordre. Crown Court kan tilføje denne kendelse til en afsnit 37 hvis de tror du er en risiko for offentligheden.

Hvad er § 9 Mental Health Act?

Afsnit 9 : Gennemgang af forhold vedr lov ; ansøgning om decharge; varsel; høring. Den påståede psykisk syge person kan indbringes for dommeren under retsmødet efter en habeas corpus -skrift, efter anmodning godkendt af dommeren.

Anbefalede: