Må passagerer drikke alkohol i en bil i Texas?
Må passagerer drikke alkohol i en bil i Texas?

Video: Må passagerer drikke alkohol i en bil i Texas?

Video: Må passagerer drikke alkohol i en bil i Texas?
Video: INGEN ALKOHOL 2024, Juni
Anonim

I Texas , gør statslovgivningen det ulovligt at bære enhver form for åben alkohol beholder i passager rum af a køretøj . Dette omfatter i nærheden af førerens eller passagerens sædet eller på bagsædet.

Desuden, hvad er loven om åben container i Texas?

Texas' lov om åbne containere forbyder besiddelse af en åben beholder alkohol i "passagerområdet i et motorkøretøj". Hvis køretøjet er placeret på en offentlig motorvej, er det lige meget, om køretøjet køres, er standset eller parkeret.

Derudover kan du have en åben container på Riverwalk? Det River Walk er fritaget for byens åben - beholder ordinance, så vær velkommen til at BYOB på din næste spadseretur.

Kan du også få en billet for at have alkohol i din bil?

Lovene om åbne containere i de fleste stater forbyder chauffører og passagerer fra drikke alkohol eller besidder en åben beholder af alkohol i en køretøj . Generelt en person kan være i strid med loven, om køretøj er i bevægelse eller parkeret.

Kan du drikke i en uber i Texas?

BESIDELSE AF ALKOHOLISK DRIK I MOTORKØRETØJ. Uber X er privatbiler, derfor gælder ovennævnte lov. Uber service og derover er licenserede limousinchauffører. Dette betyder som en limousintjeneste, du får lov til drikke.

Anbefalede: