Hvor lang er ventetiden på ER?
Hvor lang er ventetiden på ER?

Video: Hvor lang er ventetiden på ER?

Video: Hvor lang er ventetiden på ER?
Video: Hvor lang tid tar det å bytte batteri i Nio ES8 2024, Juli
Anonim

Skadestue Det er meningen, at patienter straks skal vurderes og behandles i henhold til, hvor meget deres tilstand er. Gennemsnittet ER patient i USA venter cirka 28 minutter, før de bliver set af en læge, men for de fleste kvinder er det mere kompliceret at få korrekt diagnosticeret og behandlet, end det burde være.

Hvor lang er derfor ventetiden på skadestuen?

I maj 2014 rapporterede Centers for Disease Control and Prevention et gennemsnit akutafdeling venter gange (ca. 30 minutter) og behandlingstider (ca. 90 minutter), som summerer til omkring to timer på skadestuen.

Ydermere, hvilken skadestue har den korteste ventetid? Patienter på hospitaler i Colorado og Utah vente på skadestuen kortest mængde af tid i gennemsnit, før de blev set af en læge, ifølge en ProPublica -analyse.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvorfor er ventetider på ER så lange?

Fordi de fleste patienter kommer ind på hospitalet via ER Hvis der ikke er ledige sengepladser, kan det skabe et nedstrømsproblem i akutmodtagelsen. På grund af antallet af ting, der skal ske i rækkefølge for at få en patient indlagt, kan det være udfordrende for hospitaler at få ned ER ventetider.

Kan skadestuen afvise dig?

Skadestue omsorg: Kend dine rettigheder. Heldigvis vedtog kongressen i 1986 Nødsituation Treatment and Labor Act (EMTALA), der forbyder en praksis, der almindeligvis kaldes "patientdumping". Handlingen giver enkeltpersoner ret til nødsituation omsorg uanset deres betalingsevne.

Anbefalede: