Hvor er aortaområdet?
Hvor er aortaområdet?

Video: Hvor er aortaområdet?

Video: Hvor er aortaområdet?
Video: Calculating the aortic valve area 2024, September
Anonim

Det aorta område svarende til aorta ventilen er langs højre brystkant af det 2. interkostale rum, forkortet som det 2. ICS. På samme måde ved venstre brystkant af samme ICS er pulmonal areal forbundet med lungeklappen.

På denne måde, hvor er aortaområdet placeret?

Det aorta pointen er befinde sig til højre for brystkanten i det andet interkostale rum. Lungepunktet er til venstre for brystkanten i det andet interkostale rum.

hvilken side er aortaklappen på? Det ventil mellem øvre (venstre atrium) og nedre kamre (venstre ventrikel) på venstre hånd side kaldes mitralen ventil . Det ventil mellem det nedre pumpekammer (venstre ventrikel) og kroppen kaldes aortaklap.

I betragtning af dette, hvor er hjertemislyden placeret?

Der er fire steder på den forreste brystvæg at lytte efter hjertemislyde ; hver af placeringerne svarer nogenlunde til en bestemt del af hjerte og skal lyttes til (gennem stetoskopet) med patienten liggende med forsiden opad. De fire steder er: Aortaregion - det 2. højre interkostale rum.

Hvor høres s2 bedst?

Det er S3-lyden også hørt bedst ved hjertets apex, hvorimod en splittelse S2 er bedst hørt ved den pulmonale lyttepost (venstre øvre brystkant).

Anbefalede: