Hvad er et solarium i Australien?
Hvad er et solarium i Australien?

Video: Hvad er et solarium i Australien?

Video: Hvad er et solarium i Australien?
Video: Antarktis er Australien eller Australien er Antarktis! Fra hvem blev du indhegnet? 2024, Juli
Anonim

Solarier . Solarier (også kendt som solsenge) er maskiner, der udsender ultraviolet stråling. De er ikke en sikker måde at blive brun på, og de øger din risiko for kræft markant. Det er derfor ulovligt at drive en kommerciel virksomhed solarium i Australien.

Er det ulovligt at eje et solarium?

Mens det er lovligt at ejer et solarium til personligt brug, siden 2016 har det været ulovlig til garvning senge, der skal bruges overalt, hvor der opkræves et gebyr.

For det andet, hvordan fungerer et solarium? EN solarium (også kendt som en solseng , sollampe eller solarium) bruger elektricitet til at producere koncentreret kunstig ultraviolet (UV) stråling. UV-strålingen får hudceller til at lave et pigment kaldet melanin, som får huden til at se solbrændt ud.

Derfor, hvornår blev solarier forbudt i Australien?

På grund af de tilhørende sundhedsrisici, kommercielle solarier blev forbudt fra 1. januar 2015 i alt australsk stater og territorier undtagen vestlige Australien , hvor en forbyde blev indført fra 1. januar 2016, og Northern Territory, hvor der ikke er kommercielt solarium.

Hvor længe bliver du i et solarium?

Indstil timeren til solarium alt efter din hudtype. Hvis du har solfølsom hud, tan ikke mere end fem minutter i starten og arbejd dig op til mere end 10 minutter ad gangen. Hvis du har normal hud, start ved fem minutter og arbejd dig op til mere end 12 minutter.

Anbefalede: