Hvad hedder den automatiske HLR -maskine?
Hvad hedder den automatiske HLR -maskine?

Video: Hvad hedder den automatiske HLR -maskine?

Video: Hvad hedder den automatiske HLR -maskine?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Juni
Anonim

AutoPulse er en automatiseret , bærbar, batteridrevet hjerte-lungeredning enhed skabt af Revivant og efterfølgende købt og i øjeblikket fremstillet af ZOLL Medical Corporation. I litteraturen er det også kendt som LDB- CPR (Load Distributing Band- CPR ).

Er der derfor en HLR -maskine?

I stedet for mekanisk CPR , mekanisk CPR enheder kan automatisk levere CPR slagtilfælde for at fortsætte blodcirkulationen og iltforsyningen til ofre, der ikke reagerer. En storstilet retssag afslørede en sådan automatisk HLR-apparat , kaldet AutoPulse, øgede overlevelsesraten for patienter med behov for CPR med 3,6 pct.

Udover ovenstående, hvad er en mekanisk HLR -enhed? Mekanisk HLR er en teknologi, hvorved en maskine udfører brystkompressioner i stedet for en menneskelig udbyder. Disse enheder bliver stadig mere udbredt på præhospitalet og på hospitalet, og det er uundgåeligt, at sundhedsudbydere vil interagere med dem på en eller anden måde.

I betragtning af dette, hvad betyder Lucas CPR?

Lund University Cardiopulmonary Assist System

Hvad er en Lucas?

Det LUCAS enheden er en let at bruge mekanisk brystkomprimeringsenhed, der hjælper livreddende teams rundt om i verden med at levere høj kvalitet, retningslinjer-konsistente brystkompressioner til pludselige hjertestoppatienter; i marken, på farten og på hospitalet. Tidligere. Næste.

Anbefalede: