Hvilken region er placeret mellem de hypokondriske regioner?
Hvilken region er placeret mellem de hypokondriske regioner?

Video: Hvilken region er placeret mellem de hypokondriske regioner?

Video: Hvilken region er placeret mellem de hypokondriske regioner?
Video: Календарь-агрогороскоп садовода на сентябрь 2021 года 2024, Juni
Anonim

Anatomisk terminologi

Hypokondrium refererer til de to hypokondriske regioner i den øverste tredjedel af maven; venstre hypokondrium og højre hypokondrium. De er befinde sig på henholdsvis abdominalvægens laterale sider, ringere end (under) thoraxburet, adskilt af epigastrium.

På denne måde, hvilken region er den rigtige hypokonderregion?

Den øvre abdomen region 1 er kendt som den højre hypokonderregion. Dette område er hjemsted for organer som leveren, galdeblæren, højre nyre og tyndtarmen. Region 2 er kendt som epigastrisk område. Her har vi maven, leveren og bugspytkirtlen.

Ydermere, hvilke organer er placeret i den hypokondriske region? Den venstre hypokondriske region indeholder en del af milten, den venstre nyre , en del af mave , bugspytkirtlen og dele af kolon.

Hvilken region er derefter placeret mellem de højre og venstre hypokonderområder?

Direkte under navleregionen er den hypogastriske region. På hver side af epigastrisk region er de højre og venstre hypokonderområder. Til højre og venstre for navlestrengen er højre og venstre lændeområde. Til højre og venstre for den hypogastriske region er højre og venstre hoftebensregion.

Hvilken region er milten i?

Det milt er det største organ i lymfesystemet. Det er et vigtigt organ til at holde kropsvæsker afbalanceret, men det er muligt at leve uden det. Det milt er placeret under brystkassen og over maven i venstre øvre kvadrant af maven. EN milt er blød og ser generelt lilla ud.

Anbefalede: