Hvordan fungerer trykstøttende ventilation?
Hvordan fungerer trykstøttende ventilation?

Video: Hvordan fungerer trykstøttende ventilation?

Video: Hvordan fungerer trykstøttende ventilation?
Video: Reguleringsventil | Hvordan fungerer trykreducerende ventiler? | AVK 2024, Juni
Anonim

Trykunderstøttende ventilation (PSV), også kendt som trykstøtte , er en spontan tilstand af ventilation . Patienten igangsætter hvert åndedrag og den ventilator leverer support med den forudindstillede tryk værdi. Med support fra ventilator , patienten regulerer også sin egen respirationsfrekvens og tidevandsvolumen.

Hvordan fungerer trykstyringsventilation i overensstemmelse hermed?

Trykregulerende ventilation (PCV), ventilator genererer den forudindstillede tryk i en forudindstillet inspiratorisk tid ved den forudindstillede respirationsfrekvens. Det tryk er konstant i den inspirerende tid og gennemstrømningen er decelererer.

Hvordan beregner du desuden trykstøtte? Det her beregning er enkel. Patientens respirationsfrekvens divideres med det gennemsnitlige tidalvolumen i liter (L). Hvis tallet er større end 105, er fravænningsfejl praktisk talt garanteret. Denne kvotient angiver, at patienten puster små tidevandsvolumener ud ved høj frekvens, hvilket indikerer en kamp.

Ligeledes spørger folk, hvad er normal trykstøtte?

Det her tryk gør det lettere for patienten at trække vejret, og gør vejret større. Mængden af Trykstøtte leveret er målt i cmH20 og ligger mellem 5 (minimum support ) og 30 (i alt support ). Patienter, der kun har brug for 5 - 10 af Trykstøtte kan være klar til at trække vejret uden ventilatoren.

Hvad er forskellen mellem trykregulering og trykstøtte?

19, 20 Den specifikke operationelle forskel mellem disse to tilstande er mekanismen, der overgår inspiration til udløb. Med trykstøtte den primære mekanisme er et fald i det maksimale inspiratoriske flow til et forudbestemt niveau, hvorimod mekanisk T(I) er forudindstillet med P A/C.

Anbefalede: