Indholdsfortegnelse:

Hvad var skalchokeret?
Hvad var skalchokeret?

Video: Hvad var skalchokeret?

Video: Hvad var skalchokeret?
Video: What was under ZOMBIE BASE in Minecraft ! CHALLENGE 100% TROLLING ! 2024, Juni
Anonim

Udtrykket 'skalchok' blev opfundet i 1917 af en læge ved navn Charles Myers. Det blev også kendt som "krigsneurose", "bekæmpelsesstress" og Posttraumatisk stresslidelse (PTSD ). Først blev det antaget, at skallechok var forårsaget af soldater, der blev udsat for eksploderende skaller.

Hvad var behandlingen endvidere for skalchok?

Shaming, fysisk genopdragelse og smertepåførelse var de vigtigste metoder, der blev brugt. Elektrisk Stødbehandling var meget populær. Dette indebar en elektrisk strøm, der blev påført forskellige kropsdele til helbrede det symptomer af Shellshock.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan granatchok påvirkede soldater i 1. verdenskrig? Skalchok var en af de største bivirkninger af WWI . Mange soldater led af det, da det var forårsaget af de kraftige eksplosioner og konstante kampe i forbindelse med krigen. Tropper lider af skalchok kæmpede med søvn. De gik i panik over at høre skud, høje lyde, råbe og lignende.

Desuden, hvad var symptomerne på shell shock?

Udtrykket "skalchok" blev opfundet af soldaterne selv. Symptomer inkluderet træthed , rysten , forvirring , mareridt og nedsat syn og høring . Det blev ofte diagnosticeret, når en soldat ikke var i stand til at fungere, og der ikke kunne identificeres nogen åbenbar årsag.

Hvad er et andet ord for skalchok?

Synonymer til shell shock

  • bekæmpe træthed.
  • hysterisk neurose.
  • posttraumatisk stress syndrom.
  • Post traumatisk stress syndrom.

Anbefalede: