Kan du bruge et kødtermometer til at kontrollere din temperatur?
Kan du bruge et kødtermometer til at kontrollere din temperatur?

Video: Kan du bruge et kødtermometer til at kontrollere din temperatur?

Video: Kan du bruge et kødtermometer til at kontrollere din temperatur?
Video: Can you check body temp with meat thermometer? 2024, Juni
Anonim

Heldigvis, du kan bruge et kødtermometer til at kontrollere din legeme temperatur . Det er ikke så præcist som en mundtlig termometer , men det kan Hjælp du holde styr på din legeme temperatur.

Holder du øje med dette, hvordan ved du, om du har feber uden et termometer?

Uden et termometer Hvornår ved hjælp af berøring til at diagnosticere a feber i en anden, røre ved din egen hud først, og sammenlign derefter de to temperaturer. Hvis den anden person er meget varmere end du , de må har feber . Du kan Prøv også at knibe huden på bagsiden af hånden for at kontrollere tegn af dehydrering.

Måler Apple -uret desuden kropstemperatur? ThermoWatch+ kan være register Kropstemperatur (& Basal Kropstemperatur ) data Point to Health app til Apple Watch . ? Apple Watch gør ikke har en mekanisme til måling af kropstemperatur . ThermoWatch+ er en app til at registrere den målte værdi.

Ligeledes kan du tjekke din temperatur med din telefon?

Termometer & Hygrometer er - en populær og gratis temperatur og fugtighedsmåling app til android og iOS-brugere. Denne app kan let vendes din smartphone ind i - en smukt digitalt termometer. Du kan bruge nemt denne app til at blive opdateret temperatur på din smartphone til gratis.

Hvorfor føler jeg mig feberrig, men ingen feber?

Den mest almindelige årsag til, at en person har kuldegysninger med ingen feber er på grund af koldt vejr. Hvis en person er ikke iført tilstrækkelige lag og luften temperaturen er lavt, kan de opleve kuldegysninger. Hvis en person er iført vådt tøj, de vil føle hurtigere kold. Blæsende forhold kan også gøre en person føle kold.

Anbefalede: