Hvad sker der, når du trækker vejret i en papirpose?
Hvad sker der, når du trækker vejret i en papirpose?

Video: Hvad sker der, når du trækker vejret i en papirpose?

Video: Hvad sker der, når du trækker vejret i en papirpose?
Video: PANIK (8:8) – Babyen kommer! 2024, Juli
Anonim

Kravet: Hvis Du hyperventilerer, Træk vejret Ind i en Papirpose . Som en bandage til et snit eller en krykke til et brækket ben, den brune papirpose er et symbol for hyperventilation. Hyperventilation får kroppen til at udvise for meget kuldioxid, og "genindånding" af udåndet luft hjælper med at genoprette den tabte gas.

Hvad sker der her, når du trækker vejret i en papirpose?

Når kroppen modtager mere ilt, end den har brug for, kan resultatet være det, der er kendt som respiratorisk alkalose (høj pH). En af de mest almindelige årsager er hyperventilering. Pointen med trække vejret ind -en taske er at gen- træk vejret ” din udåndede kuldioxid (CO2) i håbet om at bringe din krop tilbage til et normalt pH-niveau.

Efterfølgende er spørgsmålet, hjælper vejrtrækning i en papirpose med angst? Papirposer : Gør ikke foreslå vejrtrækning ind og ud af en papirpose . Folk plejede at tænke vejrtrækning ind og ud af en papirpose var nyttig under et panikanfald, og fysiologien giver mening; vejrtrækning ud i panik resulterer i tab af kuldioxid i blodet og vejrtrækning ind i en taske genopretter den tabte CO2.

I denne forbindelse, hvor lang tid skal du trække vejret i en papirpose?

Hvis hyperventilation fortsætter i mere end 30 minutter, skal du straks kontakte din læge.

Brug af en papirpose til at kontrollere hyperventilation

  1. Tag 6 til 12 lette, naturlige vejrtrækninger med en lille papirpose holdt over din mund og næse.
  2. Prøv derefter at trække vejret i maven (diafragmatisk vejrtrækning).

Hvordan trækker du vejret i en papirpose?

Lade være med træk vejret løbende i en papirpose . Tag 6 til 12 naturlige vejrtrækninger, med en papirpose holdt over din mund og næse, og fjern derefter taske fra din næse og mund. Hold ikke på taske for den person, der hyperventilerer. Tillad personen til hold taske over sin egen mund og næse.

Anbefalede: