Hvad er en roterende laser?
Hvad er en roterende laser?

Video: Hvad er en roterende laser?

Video: Hvad er en roterende laser?
Video: The Basics of How to Use a Rotary Laser Level 2024, Juni
Anonim

En roterende laser niveau er et mere avanceret laser niveau ved, at den spinder lysstrålen hurtigt nok til at give effekten af et komplet 360 graders vandret eller lodret plan, og belyser således ikke bare en fast linje, men et vandret plan. Mest laser niveauer bruges i byggeindustrien.

Desuden, hvor langt vil et roterende laserniveau virke?

Rotary Laser Level Working Område Rækkevidden kan være op til 2.000 fod i diameter med en laser detektor sandsynligvis brugt udenfor pga afstand og manglende evne til at se laser uden for. Hvis du er inde og kan se laser , rækken kan være større.

Man kan også spørge, hvad er de forskellige typer laserniveauer? De tre grundlæggende typer af byggeri lasere er prik lasere , linje lasere og roterende lasere . Prik lasere bruges til at projicere et eller flere referencepunkter på arbejdsflader som vægge og lofter. Linje lasere stråle a niveau linje i én retning langs en enkelt arbejdsflade.

Simpelthen så, hvad bruges et laserniveau til?

Laserniveauer brug en laser , en forstærket, fokuseret lysstråle udsendt fra en solid-state enhed kaldet en diode. Laserniveauer projicere en lysstråle, der kan være bruges som en visuel kridtstreg, når en lige og niveau referencepunkt er nødvendigt.

Hvad er en lasertransit?

EN transit vaterpas er et optisk instrument, eller et teleskop, komplet med et indbygget vaterpas, der er monteret på et stativ. Transit niveauer bruges hovedsageligt til opmåling og bygning, men de kan også bruges til at bestemme den relative position af linjer og objekter.

Anbefalede: