Hvordan bruger du brusesprayrens?
Hvordan bruger du brusesprayrens?

Video: Hvordan bruger du brusesprayrens?

Video: Hvordan bruger du brusesprayrens?
Video: Brug hjertestarter - sådan bruges en hjertestarter. 2024, Juli
Anonim

[Retning af Brug ]

Et stykke sprudlende tabletten skal blandes med 500 ml vand og derefter stå i en halv time eller ryste i 5-10 minutter og vente på, at alt er opløst fuldstændigt, effekten er bedre. Opbevares utilgængeligt for børn, opbevares køligt og tørt.

Bare, hvordan bruger du multifunktionel brusende sprayrens?

[Retning af Brug ] Et stykke sprudlende tabletten skal blandes med 500 ml vand og derefter lade den stå i en halv time eller rystes i 5-10 minutter, mens du venter på at alt er opløst helt, effekten er bedre. Opbevares utilgængeligt for børn, opbevares køligt og tørt.

Man kan også spørge, er multifunktionel brusende sprayrens noget godt? Multifunktionel brusende rengøringsmiddel er en kraftfuld integreret rengøring agent. Det er ikke kun velegnet til tøjpletter, men har også en stærk dekontamineringseffekt på kogeplader i hætte, toiletgulvpletter, træpolering osv., Som kan erstatte din almindelige rengøring.

På samme måde kan man spørge, hvad der er i brusende sprayrenser?

kop (80 ml) citronsyre*

  • 1 spsk. (15 ml) majsstivelse eller pilrod.
  • 1 spsk. (15 ml) vand.
  • 90 dråber æterisk olie. Brug hvad du har til rådighed. Du kan kun bruge én eller blande flere sammen.
  • Spray dåse.
  • Silikoneforme.
  • Hvordan rengør du med brusetabletter?

    Selv det mest beskidte toilet matcher ikke en kvalitet brusende rengøringsmiddel . Drop en tablet i din toiletkumme (eller håndvask eller badekar med vand) og lad sidde i 20-30 minutter. Brug en toiletbørste til at nedbryde eventuelle resterende pletter eller ringe og skylle (eller skylle) for en glitrende porcelænsbadeværelsesscene.

    Anbefalede: