Kan man købe nåle på et apotek?
Kan man købe nåle på et apotek?

Video: Kan man købe nåle på et apotek?

Video: Kan man købe nåle på et apotek?
Video: Giv ikke disse ting hjemmefra til nogen og aldrig, ellers vil mangel på penge slå sig ned i huset 2024, September
Anonim

Voksne på 18 år og ældre kan have nåle og sprøjter erhvervet fra en apotek , læge eller autoriseret sprøjte udvekslingsprogram. Der er ingen grænse for antallet af nåle og sprøjter at apoteker må sælge til en kunde, og ingen begrænsning på antallet af voksne kan købe og besidde.

Ved også, kan du købe nåle og sprøjter i håndkøb?

Sprøjter og hypodermisk nåle er medicinsk udstyr. Begge fås uden recept. Du kan købe dem på et apotek eller fra Amazon eller Ebay. I øjeblikket er der endda nål udveksle programmer i nogle stater for at forhindre deling af nåle i et forsøg på at reducere viral transmission relateret til stofmisbrug.

Ligeledes skal du have en recept for at købe nåle? Det er lovligt i de fleste af USA at køb insulinpen nåle uden a recept ; imidlertid, du er eneansvarlig for at følge lovene i din stat. Disse stater kræver en recept til pen nåle.

For det andet, kan jeg købe nåle på et apotek?

Voksne på 18 år og ældre kan have nåle og sprøjter erhvervet fra en apotek , læge eller autoriseret sprøjte udvekslingsprogram. Der er ingen begrænsning på antallet af nåle og sprøjter at apoteker må sælge til en kunde, og ingen begrænsning på antallet af en voksen kan købe og besidde.

Kan man købe sprøjter hos apoteket?

Nogen kemiker / apotek kan sælge du nål og sprøjter.

Anbefalede: