Hvordan fungerer FilmArray?
Hvordan fungerer FilmArray?

Video: Hvordan fungerer FilmArray?

Video: Hvordan fungerer FilmArray?
Video: Hvordan kameraet ditt fungerer | Tips & Triks 2024, Juni
Anonim

Det FILMARRAY er et FDA-godkendt multiplex PCR-system, der integrerer prøveforberedelse, amplifikation, påvisning og analyse. Det kræver blot et par minutters hands-on-time, og dets behandlingstid er cirka en time, hvilket giver dig hurtigere resultater, hvilket kan føre til bedre patientpleje.

Hvordan fungerer BioFire tilsvarende?

Ved hjælp af slutpunktets smeltningskurve data, den BioFire FilmArray-softwaren analyserer automatisk resultatet for hvert mål. Når kørslen er fuldført, rapporterer softwaren, om hvert patogen detekteres i prøven eller ej. Disse oplysninger udskrives i et automatisk svar ved afslutningen af testkørslen.

hvad er et FilmArray respiratorisk panel? Det FilmArray åndedrætspanel test for en omfattende panel af 20 respiratoriske vira og bakterier. Det FilmArray instrumentet integrerer prøveforberedelse, amplifikation, detektion og analyse i et enkelt system, der kræver 2 minutters praktisk tid og har en samlet køretid på omkring 1 time.

Heraf, hvor meget koster en BioFire?

Listeprisen på FilmArray -platformen er $49, 000 , selvom BioFire giver en rabat baseret på antallet af købte systemer, sagde præsident og COO Randy Rasmussen på telefonmødet. Listeprisen på forbrugsstoffer til luftvejs- og GI-tests er $129.

Hvor er BioFire placeret?

BioFire Diagnostics 'campus ligger bogstaveligt talt ved foden af Wasatch -bjergene i smukke Salt Lake City, Utah. Vi er befinde sig i Research Park, et tilstødende anneks til University of Utah.

Anbefalede: