Indholdsfortegnelse:

Hvordan slår man et hul i midten af papiret?
Hvordan slår man et hul i midten af papiret?

Video: Hvordan slår man et hul i midten af papiret?

Video: Hvordan slår man et hul i midten af papiret?
Video: Hvordan man laver slots på en drejebænk. 2024, Juni
Anonim

Oprettelse af en illusion om at stanse midten af en side

  1. Vælg din baggrund papir .
  2. Skub den lille firkant af papir ind i din slag .
  3. Placer slag og papir på bordet.
  4. Skær endnu en firkant fra dit valg af koordinering papir .
  5. Lim koordineringen papir til stykket med slået form.

Når man tager dette i betragtning, hvordan laver man hul i et papir uden en hulmaskine?

Hvis det er til et tre ringbind: sæt papir i ringene og enten slag gennem det, eller hvis du ikke kan lide det, skal du sætte et aftryk på papir og brug en tandstikker til at stikke huller . Hvis det ikke er til et bindemiddel, skal du bare bruge en tandstikker. Jeg kan godt lide at stikke tre huller i en lille trekant og stikk derefter midten ud.

På samme måde, hvordan fungerer hulning? EN hulmaskine er et værktøj, der slag ren huller i papir ; det huller er store nok til at tillade papir skal placeres i et tre-ringbind. Typisk stansning mekanismen er afskærmet af en metalplade, med en hul for stansemaskine at passe igennem. Det papir er placeret under den første metalplade og over en anden.

Bare hvad kan jeg bruge i stedet for en hulmaskine?

Nåle, nåle og søm Trykstifter, tykke nåle og søm kan også bruges til slå huller gennem papir, pap og andre materialer uden søm. Disse elementer skaber alle relativt smalle huller , som kan udvides ved at placere et spyd gennem hul når du punkterer projektmaterialet.

Hvordan fikser man en hulmaskine?

Reparation Fastklemt Slå huller Indsæt forsigtigt en lille flad skruetrækker i slag hul . Stik ikke skruetrækkeren helt ind for at undgå beskadigelse. Løft de fastklemte papirstanser. For store mængder papirstans vil tilstoppe hulning og forhindre stansemaskine fra at arbejde.

Anbefalede: