Hvor lang tid tager RPR-testen?
Hvor lang tid tager RPR-testen?

Video: Hvor lang tid tager RPR-testen?

Video: Hvor lang tid tager RPR-testen?
Video: Tagaz Tager. Что будет при отсутствии охлаждающей жидкости? 2024, Juli
Anonim

3-5 dage

Så hvor hurtigt kan syfilis opdages?

Med blodprøver kan syfilis påvises så tidligt som 1 til 2 uger efter eksponering. Den højeste nøjagtighed kan forventes inden for omkring tre måneder, med falske positive resultater mulige når som helst inden for de første 90 dage efter infektion.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor lang tid tager det for RPR at blive negativ efter behandling? Disse tests er ret følsomme, men ikke særlig specifikke for syfilis. VDRL og RPR henholdsvis er reaktive hos henholdsvis 78 procent og 86 procent af patienterne med primær syfilis. 8 De blive positiv inden for cirka fire til seks uger efter infektion eller en til tre uger efter udseendet af den primære læsion.

Også at vide, hvor nøjagtig er RPR -test?

Ifølge United States Preventive Services Task Force er følsomheden af RPR test er cirka 78% til 86%, mens FTA-ABS har en følsomhed på 84% for påvisning af primær syfilis og 100% for sekundær og tertiær syfilis.

Hvordan udføres en RPR -test?

En hurtig plasma -reagin ( RPR ) prøve er et blod prøve bruges til at screene dig for syfilis. Det virker ved at detektere de uspecifikke antistoffer, som din krop producerer, mens du bekæmper infektionen. Syfilis er en seksuelt overført infektion (STI) forårsaget af spirochete -bakterien Treponema pallidum.

Anbefalede: