Forårsager kogt spinat gas og oppustethed?
Forårsager kogt spinat gas og oppustethed?

Video: Forårsager kogt spinat gas og oppustethed?

Video: Forårsager kogt spinat gas og oppustethed?
Video: Oppustet mave? Kærlig hjemme-guide med zoneterapi og akupressur, som kan hjælpe din dejlige mave 2024, Juli
Anonim

Spinat er et almindeligt alternativ til korsblomstrede grøntsager. Dog det kan også føre til oppustethed - især hvis den spises rå. På grund af dets høje fiberindhold og oligosaccharider (kulhydrater), rå spinat dåse have en oppustethed effekt på dem med følsom mave.

Spørgsmålet er også, giver kogt spinat gas?

Der er masser af grøntsager derude gøre ikke skabe gas . Grøntsager at spise: Spinat , agurker, salat, søde kartofler og courgette er alle gode at spise og gøre ikke årsag oppustethed. Løg er en almindeligt indtaget løggrøntsag. Hvis lavede mad løg giver stadig en problemer, der er nogle alternativer at prøve.

Giver kogt kål dig gas på samme måde? En type sukker kaldet raffinose findes i asparges, rosenkål, broccoli, radiser, selleri, gulerødder og kål . Disse grøntsager er også rige på opløselige fibre, som ikke nedbrydes, før de når tyndtarmen og også kan forårsage gas.

Er her kogt spinat let at fordøje?

"De er fyldt med mineraler som kalium, som kan hjælpe med at opveje de oppustelige virkninger af natrium. "Du kan spise spinat kogt eller rå, uanset hvor rå spinat indeholder flere vitaminer.” “ Madlavning din spinat hjælper med at nedbryde fibrene, hvilket kan hjælpe din krop med at behandle dem lettere og reducere din oppustethed.

Forårsager jordnødder gas og oppustethed?

Nødder. Det høje fedt- og fiberindhold i nødder betyder, at det tager et stykke tid, før de bliver fordøjet ordentligt. Da de bruger meget tid på at arbejde gennem fordøjelsessystemet, er risikoen for gas og oppustethed er markant forøget. Nødder indeholder også tanniner som kan præsentere problemer som kvalme for nogle.

Anbefalede: