Skal Strattera tages sammen med mad?
Skal Strattera tages sammen med mad?

Video: Skal Strattera tages sammen med mad?

Video: Skal Strattera tages sammen med mad?
Video: Day 4 of Strattera 2024, Juni
Anonim

Strattera er en kapsel, som du tager gennem munden, normalt en eller to gange om dagen enten med eller uden mad . Det er vigtigt at tage det på omtrent samme tidspunkt hver dag. Tage Strattera hel. Må ikke åbne, tygge eller knuse stoffet.

I betragtning af dette, kan du tage Strattera på tom mave?

Denne medicin kan tages på en tom mave eller med mad. Denne medicin tages normalt enten som en enkelt dosis om morgenen eller opdelt i to doser om morgenen og sen eftermiddag eller tidlig aften; eller som anvist af din læge.

Derudover, hvor lang tid tager det for Strattera at sparke ind? Nogle mennesker rapporterer små ændringer i hyperaktivitet og impulskontrol inden for to uger, men det kan det tage 4 til 8 uger for lægemidlet for at opnå maksimal effektivitet.

Ved også, kan Strattera tages om natten?

STRATTERA kan være taget med eller uden mad. STRATTERA er normalt taget en eller to gange om dagen (tidlig morgen og sen eftermiddag/tidligt aften ). Hvis du oplever, at du er søvnig i løbet af dagen eller har problemer med at sove kl nat , tal med din læge om det bedste tidspunkt at tage din medicin.

Hvilke symptomer hjælper Strattera med?

Strattera er en ikke-stimulerende medicin, der bruges til at behandle symptomer på opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD eller ADD) herunder distraherbarhed, impulsivitet og hyperaktivitet hos børn, teenagere og voksne.

Anbefalede: