Hvad er åben pneumothorax?
Hvad er åben pneumothorax?

Video: Hvad er åben pneumothorax?

Video: Hvad er åben pneumothorax?
Video: Open Pneumothorax & Flail Chest – Emergency Medicine | Lecturio 2024, Juli
Anonim

Åben pneumothorax er en pneumothorax involverer en uforseglet åbning i brystvæggen; når åbningen er tilstrækkelig stor, er åndedrætsmekanikken svækket.

Simpelthen så, hvad er forskellen mellem en åben og lukket pneumothorax?

Åben pneumothorax beskriver den situation, hvor gas kommer ind i pleuralrummet andet end fra - en sprængt eller flækket lunge, såsom gennem en åben sår i brystvæg. Lukket pneumothorax refererer til gasakkumulering i pleurarummet i fravær af en åben brystsår.

Udover ovenstående, hvordan behandles åben pneumothorax? Behandling af pneumothorax Til en åben pneumothorax , behandling kræver forsegling af åben såret med en okklusiv forbinding. Dette læres ofte ved at bruge vaselin -gaze og fastgøre gasbindet til patientens bryst med tape.

Hvad forårsager åben pneumothorax i forhold til dette?

Spænding Pneumothorax . EN pneumothorax er en tilstand, hvor luft bliver fanget i pleuralrummet. Dette er normalt forårsaget ved traume til lungen, eller en "punkteret" lunge. Patienten fortsætter med at trække vejret og trækker luft ind i de skadede lunger, men luften slipper ud i brysthulen.

Hvad er en simpel pneumothorax?

EN pneumothorax er en unormal luftsamling i pleurrummet mellem lungen og brystvæggen. Symptomerne omfatter typisk pludselig opstået skarpe, ensidige brystsmerter og åndenød. Det kaldes ofte en "kollapset lunge", selvom dette udtryk også kan referere til atelektase.

Anbefalede: