Hvad udføres Bera -testen til?
Hvad udføres Bera -testen til?

Video: Hvad udføres Bera -testen til?

Video: Hvad udføres Bera -testen til?
Video: Agrohoroskop fra 23. til 26. marts 2022 2024, Kan
Anonim

Hjernestammen fremkaldt svar Audiometri (BERA)Test: – også kaldet ABR-testen eller BSER-testen er en objektiv test af hørelse, der traditionelt bruges til at teste den strukturelle og funktionelle integritet af den auditive vej fra det indre øre til mellemhjernen.

Også spurgt, hvordan Bera -test udføres?

Det test høreapparats integritet fra øret til hjernestammen. Det test udføres ved at placere fire til fem elektroder på spædbarnets hoved, hvorefter en række forskellige lyde præsenteres for spædbarnet gennem små høretelefoner. Når hørenerven udløses, rejser lydstimulusen op til hjernen.

Hvad er ligeledes meningen med Bera -test? Hjernestammen fremkaldt responsaudiometri ( BERA ) er et mål prøve det giver os den omtrentlige gennemsnitlige høretærskel for motivet. Det er en meget pålidelig, men tidskrævende prøve objektivt at evaluere en voksen eller et barns høretærskel på tværs af alle frekvenser undtagen de lave frekvenser.

Hvor lang tid tager en Bera -test under hensyntagen til dette?

Det prøve sig selv tager omkring 1 time til 11/2 time, men hele aftalen vil tage cirka 2 timer uden bedøvelse og op til 4 timer, hvis dit barn har brug for bedøvelse, på grund af restitutionstiden.

Kan Bera-testen være forkert?

Nogle gange får nyfødte med normal hørelse en forkert diagnose efter at have haft en OAE prøve : Selvom de kan høre godt, de er fejlagtigt diagnosticeret som hørehæmmede. Dette kaldes en " falsk positiv" prøve resultat. Forkert diagnoser som denne bliver normalt hurtigt rettet, når de er længere test er færdig.

Anbefalede: