Hvilket fast organ er det største i maven?
Hvilket fast organ er det største i maven?

Video: Hvilket fast organ er det største i maven?

Video: Hvilket fast organ er det største i maven?
Video: Агрогороскоп с 23 по 26 марта 2022 года 2024, September
Anonim

Det er altid lige inde i dit underliv, oppe under dit ribben , og det er meget vigtigt for dit helbred. Din lever er det største solide organ i din legeme.

Hvilket af følgende organer i maven betragtes endvidere som et fast organ?

Følgende betragtes som hule organer: spiserøret , tyndtarm , kolon ( tyktarmen ), mave. Skader på faste organer – De faste organer består af resten af organerne i bughulen . Følgende organer betragtes som faste organer: galdeblæren , milt , bugspytkirtlen levernyr, binyrer.

På samme måde, hvad er ikke et solidt organ? Organer der passerer mad per definition er hule, således er de ikke anses for at være faste organer . Disse organer -lever, bugspytkirtel, milt og binyrer- er ikke hul og betegnes således som faste organer.

Også spurgt, er milten et fast organ?

Store systemer i maven Maven indeholder begge dele solid og hule organer . Det faste organer er leveren, milt , nyrer, binyrer, bugspytkirtel, æggestokke og livmoder. Det hule organer er maven, tyndtarmen, tyktarmen, galdeblæren, galdegangene, æggelederne, urinlederne og urinblæren.

Hvad er forskellen mellem et hult og et solidt organ?

Hule organer af maven omfatter spiserøret, maven og tarmene. Faste organer er organer såsom lever og milt og er de mest almindeligt såret organer på grund af deres størrelse og placering. Hule organer er organer der har en hul center som spiserøret, tarmene og maven.

Anbefalede: