Hvad er en eklektisk tilgang til abnormitet?
Hvad er en eklektisk tilgang til abnormitet?

Video: Hvad er en eklektisk tilgang til abnormitet?

Video: Hvad er en eklektisk tilgang til abnormitet?
Video: Eclectic Therapeutic Approach with Sondra LaVerne, LH 2024, Juli
Anonim

Eklektisk terapi er, når terapeuter anvender elementer fra en række terapeutiske teknikker, med det formål at etablere et pragmatisk forløb, der er personligt tilpasset patienten eller klienten. Abnorm psykologi. En gren af psykologien, der beskæftiger sig med psykopatologi og abnorm opførsel.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad betyder eklektisk tilgang?

Eklektisk tilgang er en metode af sprogundervisning, der kombinerer forskellige tilgange og metoder til at undervise i sprog afhængigt af lektionens formål og elevernes evner. Forskellig undervisning metoder er lånt og tilpasset, så de passer til elevernes krav.

På samme måde, hvad er en eklektisk tilgang i socialt arbejde? An eklektisk tilgang er en, der trækker på mange teorier, herunder komplementære, konkurrerende eller endda modstridende teorier, afhængigt af situationen og klientens behov. Det eklektisk socialrådgiver søger at matche den mest nyttige teoretiske forklaring eller intervention til klienten/samfundet/befolkningen.

Desuden, hvordan bruges den eklektiske tilgang til behandling af psykiske lidelser?

Eklektisk terapi muliggør og opmuntrer til brug af flere typer og stilarter af terapi for at give en velafrundet nærme sig til psykologisk behandling . Det eklektisk terapeuten er i stand til at vurdere en persons hele situation og behandle alle aspekter af det, der sker for at flytte personen mod en sund fremtid.

Skal terapeuter være eklektiske?

Enhver form for psykoterapeut kan med succes praktisere eklektisk terapi . Det terapeut bør kende de evidensbaserede teknikker, der bruges i forskellige typer terapi der har vist sig at hjælpe med specifikke problemer. An eklektisk tilgang kan bruges i både individ og gruppe terapi indstillinger.

Anbefalede: