Er Colyte det samme som GoLytely?
Er Colyte det samme som GoLytely?

Video: Er Colyte det samme som GoLytely?

Video: Er Colyte det samme som GoLytely?
Video: Golytely Preparation for a Colonoscopy Exam 2024, September
Anonim

Colyte , Golytely , og Gavilyt indeholder polyethylenglycol 3350, natriumchlorid, kaliumchlorid, natriumbicarbonat og natriumsulfat. Trilyte indeholder polyethylenglycol 3350, natriumchlorid, natriumbicarbonat og kaliumchlorid. Colyte , Nulytely og Trilyte fås med smagspakker.

På samme måde kan du spørge, er Peglyte det samme som Colyte?

Så du bliver nødt til at rense dine tarme. Standardpræparatet sælges under flere forskellige mærkenavne inkl Peglyte , GoLytely, Colyte og Klean-Prep. Sættene består normalt af en beholder med en pulverblanding, hvortil man tilsætter fire liter vand for at danne opløsningen.

Er MiraLAX og GOLYTELY også det samme? MiraLAX - polyethylenglycol (PEG) 3350 uden elektrolytter - bruges almindeligvis til tarmrensning inden koloskopi. Det er imidlertid ikke FDA godkendt til denne indikation; desuden er det typisk blandet med Gatorade, hvilket gør det hypotonisk sammenlignet med PEG-baserede opløsninger med elektrolytter (f.eks. STILT ).

Så hvad er det generiske for GOLYTELY?

GaviLyte-G er generisk af GoLytely.

Er GOLYTELY det samme som Suprep?

MiraLAX med Gatorade, MoviPrep og SUPREP var betydeligt bedre med hensyn til tarmrensning end STILT , mens der ikke var nogen signifikant forskel mellem de andre præps.

Anbefalede: