Hvad er den mystiske globale brummen?
Hvad er den mystiske globale brummen?

Video: Hvad er den mystiske globale brummen?

Video: Hvad er den mystiske globale brummen?
Video: What is causing the mysterious ‘worldwide hum'? 2024, Juli
Anonim

Payne er tilhører af mystisk global fænomen kendt som Hum . Det Hum opleves som en konsekvent, lavt støjniveau, meget gerne lyden af en stor lastbil, der går på tomgang på en nærliggende parkeringsplads.

Er brummen derfor en rigtig ting?

Det Hum er et fænomen, eller en samling af fænomener, der involverer udbredte rapporter om en vedvarende og invasiv lavfrekvens nynnen , buldrende eller dronende støj, der ikke kan høres for alle mennesker. Hums er blevet rapporteret bredt af nationale medier i Storbritannien og USA.

Man kan også spørge, hvordan lyder det brummende i hele verden? Det lyd kaldes The Verdensomspændende Hum . 'Den klassiske beskrivelse er, at det lyder som der er en lastbil i tomgang uden for dit hjem. For nogle mennesker er det en dyb og fjern drønende bastone. Det lyd er højere indendørs end udendørs, og højere sent om aftenen end om eftermiddagen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er det globale brummen?

Titusinder over hele planeten hævder, at de kan høre en mærkelig, evig baggrund " brummen " (nogle gange omtalt som "Worldwide Hum Mange beskriver det som en vedvarende lavfrekvent lyd som en stor lastbil, der kører en kilometer væk 24/7.

Hvad forårsager brummen?

Som i tilfældet med Kokomo Hum , industrielt udstyr er normalt den første formodede kilde til Hum . Men kun i få tilfælde har en Hum været forbundet med en mekanisk eller elektrisk kilde. Der er nogle spekulationer om, at Hum kan være et resultat af lavfrekvent elektromagnetisk stråling, der kun kan høres for nogle mennesker.

Anbefalede: