Indholdsfortegnelse:

Hvilken type bedøvelse er en Bier -blok?
Hvilken type bedøvelse er en Bier -blok?

Video: Hvilken type bedøvelse er en Bier -blok?

Video: Hvilken type bedøvelse er en Bier -blok?
Video: В СТАРОМ ДОМЕ С ПРИЗРАКОМ УСТАНОВИЛ КАМЕРЫ ШОК CAMERAS INSTALLED IN THE HOUSE WITH 2024, Juni
Anonim

I erfarne hænder er det sikkert og effektivt og undgår generelle bivirkninger bedøvelse . EN Bierblok er en type af intravenøs regional bedøvelse det indebærer administration af en lokal bedøvelsesmiddel ind i en øvre ekstremitet, mens den blokerer venøst retur med en oppustet manchet.

Også at vide er, hvad er en Bier blok i kirurgi?

EN Bierblok består i det væsentlige af indsprøjtning af lokalbedøvende opløsninger i venesystemet i en øvre eller nedre ekstremitet, der er blevet udtømt ved kompression eller tyngdekraft, og som er blevet isoleret ved hjælp af en tourniquet fra det centrale kredsløb.

Ved siden af ovenstående, er en Bier blok sikker? Afslutningsvis Bier blok er en sikker , effektiv og omkostningseffektiv måde at tilvejebringe anæstesi og analgesi ved ekstremitetsoperationer af kort varighed. Denne elegante teknik kræver minimalt ekstraudstyr og kan udføres i en række forskellige kliniske miljøer.

For det andet, hvordan laver man en Bier-blok?

Resumé

  1. Etabler en intravenøs (IV) linje i den uinvolverede ekstremitet.
  2. Træk op og fortynd 1% almindelig lignocain (1,5- til 3-mg/kg total lignocain-dosis) til en slutkoncentration på 0,5% lignocain.
  3. Læg en polstret turné, og pust den øverste manchet op.
  4. Indsæt en lille IV-kanyle nær den patologiske læsion og fastgør den.

Hvor lang tid tager det for en Bier -blok at slides af?

For eksempel nerve blokke for håndkirurgi varer normalt 6-8 timer, men en nerve blok for smerter efter total knæudskiftning kan vare i 12-24 timer. Medicin tilført kontinuerligt gennem et lille plastikrør (nervekateter) placeret ved siden af nerven kan vare i 2-3 dage.

Anbefalede: