Indholdsfortegnelse:

Hvad er et andet ord for kongestiv hjertesvigt?
Hvad er et andet ord for kongestiv hjertesvigt?

Video: Hvad er et andet ord for kongestiv hjertesvigt?

Video: Hvad er et andet ord for kongestiv hjertesvigt?
Video: Застойная недостаточность кровообращения (ЗНК) - систолическая, диастолическая, левосторонняя 2024, Juni
Anonim

Synonymer til kongestiv hjertesvigt

hjertestop. hjertefejl . myokardieinfarkt. takykardi.

Hvad er på samme måde et andet ord for hjertesvigt?

Højresidig Hjertefejl ( CHF eller hjertefejl ): EN tilstand, hvor hjerte muskler svækkes og kan ikke pumpe blod effektivt gennem hele kroppen, hvilket får kroppen til at holde på salt og væsker.

Hvad forårsager desuden hjertesvigt med høj output? Der er en række forhold, der kan øge kroppens behov for blod og ilt betydeligt, hvilket resulterer i høj - output hjertesvigt . Disse tilstande omfatter anæmi, hypertyreose og graviditet. Øget antal blodkar kræver øget hjertevolumen.

Ved også, hvad der betragtes som hjertesvigt?

Hjertefejl er en tilstand, hvor hjerte kan ikke pumpe nok blod til at opfylde kroppens behov. I nogle tilfælde er hjerte ikke kan fylde med nok blod. I andre tilfælde hjerte kan ikke pumpe blod til resten af kroppen med tilstrækkelig kraft. Imidlertid, hjertefejl er en alvorlig tilstand, der kræver lægehjælp.

Hvad er HF medicinsk?

Medicinsk Definition af hjertesvigt Hjertesvigt: Hjertets manglende evne til at følge med kravene til det og specifikt hjertets svigt i at pumpe blod med normal effektivitet. Når dette sker, er hjertet ikke i stand til at levere tilstrækkelig blodgennemstrømning til andre organer, såsom hjerne, lever og nyrer.

Anbefalede: