Indeholder rodeo glyphosat?
Indeholder rodeo glyphosat?

Video: Indeholder rodeo glyphosat?

Video: Indeholder rodeo glyphosat?
Video: Sustainable Weed Control | Glyphosate-based Roundup® Products 2024, Juni
Anonim

Runde op er 10 til 100 gange mere giftig for indikatorarter end enten forælderen glyphosat syre eller Rodeo , hvilken indeholder isopropylaminsaltet af glyphosat . Dette er grunden til, at formuleringen ikke blev registreret til akvatiske anvendelser; heller ikke er glyphosat - indeholdende produkter med POEA nu registreret til vandbrug.

Er Rodeo tilsvarende det samme som Roundup?

Rodeo er sikkert til brug i vand. Runde op er ikke. Rodeo = Runde op , bortset fra det overfladeaktive middel i Runde op . Det Rodeo skal kombineres med et overfladeaktivt stof, hvis det sprøjtes på blade, så herbicidet overføres til planten.

Er Rodeo herbicid også sikkert for fisk? Rodeo herbicid er mærket til brug i damme, vandløb, søer og andre vandområder, herunder vandområder, der er placeret i dyrelivshabitater.

Simpelthen så, er glyphosat sikkert for fisk?

Ren glyphosat har lav toksicitet overfor fisk og dyreliv, men nogle produkter indeholder glyphosat kan være giftige på grund af de andre ingredienser i dem. Glyphosat kan påvirke fisk og dyreliv indirekte, fordi drab på planterne ændrer dyrenes levesteder.

Er rodeo et pesticid med begrænset brug?

Vådområder og herbicider Derfor kan mange herbicider ikke påføres stående vand, medmindre de er mærket som vandgodkendt (f.eks. Rodeo , som ikke har noget overfladeaktivt stof, men er begrænset brug klasse "A").

Anbefalede: