Indholdsfortegnelse:

Hvad er rollen som en retspsykiater?
Hvad er rollen som en retspsykiater?

Video: Hvad er rollen som en retspsykiater?

Video: Hvad er rollen som en retspsykiater?
Video: Forensic Psychiatrist : Careers in Mental Health 2024, Juli
Anonim

Retsmedicinsk psykiatere arbejder tæt sammen med det juridiske system for at fastslå tiltaltes kompetence til at stille sig for retten, afgive ekspertvidneforklaringer i retten, hjælpe med at komme med anbefalinger til forsvarstaktik og strafudmåling, hjælpe med at opklare forbrydelser og behandle psykisk sygdom hos kriminelle.

Hvad er retsmedicinsk psykiatri og dens mål?

På trods af det, retsmedicinsk psykiatri har flere mål delt på tværs af lande, hovedsagelig: sikkerhed for behandling af alvorligt psykisk syge, der bliver kriminelle; afgive vidneforklaring for domstolene i sager, hvor det lovovertræderens mentale ansvar er i tvivl; arbejder effektivt på det grænseflade af det lov og

Man kan også spørge, hvor meget tjener en retspsykiater? En baggrund i retsmedicinsk psykiatri foretrækkes til denne rolle. Løn fra $360.864 til $443.739 pakke.

Med hensyn til dette, hvad er forskellen mellem en psykiater og en retspsykiater?

Retspsykiatri fokuserer på hjernens biologi, som den gælder for det strafferetlige system. Arbejdet med retsmedicinsk psykiatri har tendens til et stort fokus på videnskab, og retspsykiatere diagnosticere og behandle psykiske lidelser i sammenhæng med det strafferetlige system.

Hvordan bliver du en retspsykiater?

Forskellige veje og trin til at blive retsmedicinsk psykiater

  1. Trin 1: Optjen en bachelorgrad (4 år)
  2. Trin 2: Ansøg til lægeskolen.
  3. Trin 3: Afslut medicinsk skole (4 år)
  4. Trin 4: Ansøg om og fuldfør ophold i psykiatri (4 år)

Anbefalede: