Hvad er mindreårige og kofaktorer?
Hvad er mindreårige og kofaktorer?

Video: Hvad er mindreårige og kofaktorer?

Video: Hvad er mindreårige og kofaktorer?
Video: Family Travel in Japan | Hot Springs! Beautiful Ocean! Nature! 2024, Juni
Anonim

Men for 4×4'er og større determinanter skal du falde tilbage til de mindre 2×2 og 3×3 determinanter ved at bruge ting kaldet " mindreårige" og "kofaktorer ". A" mindre " er determinanten for den kvadratiske matrix dannet ved at slette en række og en kolonne fra en større kvadratisk matrix.

Tilsvarende, hvad er forskellen mellem minor og cofactor?

Mindre af et element i en kvadratisk matrix er determinanten, der fås ved at slette rækken og kolonnen, hvori elementet optræder. Cofaktor af et element i en firkantmatrix er mindre af elementet med passende tegn.

Tilsvarende, hvad er en minor i en matrix? A " mindre " er kvadratets determinant matrix dannet ved at slette en række og en kolonne fra en større firkant matrix . Da der er masser af rækker og kolonner i originalen matrix , du kan lave masser af mindreårige fra det. Disse mindreårige er mærket i henhold til den række og kolonne, du har slettet.

På samme måde spørges det, hvad er kofaktorer i matricer?

Matrix af Kofaktorer . EN matrix med elementer, der er kofaktorer , led for led, af et givet kvadrat matrix . Se også. Tilstødende, omvendt af a matrix.

Hvad er minor af et element?

Det mindre er defineret som en værdi opnået fra determinanten af en firkantmatrix ved at slette en række og en kolonne, der svarer til element af en matrix. Givet en firkantet matrix A, af mindre af et element , mener vi værdien af determinanten opnået ved at slette rækken og kolonnen i A -matrix. Det er betegnet med.

Anbefalede: