Hvad gør apotekere i ambulant behandling?
Hvad gør apotekere i ambulant behandling?

Video: Hvad gør apotekere i ambulant behandling?

Video: Hvad gør apotekere i ambulant behandling?
Video: Lus på hovedet! Hvor kommer lus fra? Hvordan man slipper af med lus! 2024, Juni
Anonim

Ambulant plejeapotek praksis er levering af integreret, tilgængelig sundhed omsorg tjenester af farmaceuter som er ansvarlige for at imødekomme medicinbehov, udvikle vedvarende partnerskaber med patienter og øve i forbindelse med familie og fællesskab.

Hvor meget tjener en ambulant farmaceut i betragtning af dette?

Den nationale gennemsnitlig Ambulatorisk Omsorgsapotek løn er $ 118, 847. Filtrer efter sted for at se Ambulatorisk plejeapotek lønninger i dit område.

Ved også, hvad er en ambulant patient? Når en Patient Er Ambulerende Sundhedspersonale kan henvise til en patient som ambulant . Dette betyder patient er i stand til at gå rundt. Efter operation eller medicinsk behandling, a patient kan være ude af stand til at gå uden hjælp. En gang patient er i stand til det, er han noteret at være ambulant.

Spørgsmålet er også, har du brug for et opholdssted for at være ambulant farmaceut?

Oprethold en aktiv licens til at praktisere apotek i USA eller en anden jurisdiktion; og. Gennemfør en ASHP-akkrediteret PGY2 bopæl i Ambulatorisk plejeapotek ; og. Opnå en beståelsesscore på BPS Ambulant Apotek Certificeringseksamen.

Hvad gør en klinisk farmaceut?

Mens regelmæssig farmaceuter arbejder normalt i en apotek , a klinisk farmaceut arbejder direkte med læger og patienter, sædvanligvis på et lægecenter, hospital eller en sundhedsenhed. Jobbet af klinisk farmaceut er at bestemme den bedste medicin til et givet symptom for en patient på et givet tidspunkt.

Anbefalede: