På hvilken måde afviger luftrøret i spændingspneumothorax?
På hvilken måde afviger luftrøret i spændingspneumothorax?

Video: På hvilken måde afviger luftrøret i spændingspneumothorax?

Video: På hvilken måde afviger luftrøret i spændingspneumothorax?
Video: Делаем вентиляцию и кондиционер в квартире. #19 2024, Juli
Anonim

Betydning, at hvis man side i brysthulen har en stigning i trykket (f.eks. i tilfælde af en pneumothorax ) det luftrør vil skifte mod det modsatte side . Den mest almindelige årsag til trakeal afvigelse er en pneumothorax , som er en samling luft inde i brystet, mellem brysthulen og lungen.

Ved også, hvilken side afviger luftrøret til?

Normalt er luftrør løber lige ned i midten af din hals bag strubehovedet. Men når der opbygges tryk i brysthulen, vil din luftrør kan blive skubbet til en side af din hals, hvor trykket er lavere.

Hvad er derudover et tidligt tegn på pneumothorax? Tidlige tegn og symptomer af en spændingspneumothorax omfatte formindskede eller fraværende åndedrætslyde, alvorlig dyspnø, indsnævring af pulstryk, takykardi og rastløshed. Nakkeårer kan være udspændte, men dette kan være et normalt fund hos en liggende patient.

Hvilken måde skifter mediastinum heraf i en pneumothorax?

I spænding pneumothorax , klinikeren vilje se organer i brystet og skift i mediastinum væk fra side hvor problemet er opstået. Det betyder, at luftrøret, hjertet og andre strukturer vilje afvige fra midterlinjen.

Hvad forårsager afvigelse af luftrøret?

Den mest almindelige årsag af trakeal afvigelse er en pneumothorax, som er en samling af luft inde i brystet, mellem brysthulen og lungen. En pneumothorax kan være spontan, forårsaget ved eksisterende lungesygdom eller ved traume. Behandlingen varierer afhængigt af sværhedsgraden af pneumothorax.

Anbefalede: