Hvor lang tid tager en bronkial provokationstest?
Hvor lang tid tager en bronkial provokationstest?

Video: Hvor lang tid tager en bronkial provokationstest?

Video: Hvor lang tid tager en bronkial provokationstest?
Video: ТагАЗ Тагер. Забытая легенда? 2024, Juli
Anonim

Hvor lang tid tager testen? Bronkial provokation test tager ofte 1 ½ til 2 timer.

På samme måde bliver det spurgt, hvor lang tid tager en bronchial udfordringstest?

Din normale lungefunktion måles først (også kendt som din baseline vejrtrækning). Derefter starter du prøve , og methacholin vil blive tilføjet. Hvis din lungefunktion falder med 20 % eller mere fra din baseline, kan du have astma. Det test tager cirka 90 minutter.

For det andet, hvor lang tid tager en astmatest? Et spirometer måler mængden af luft, du kan ånde ud på et sekund og den samlede luftmængde dig kan ånder ud i ét tvungen åndedræt. Hvordan er en spirometri prøve udført? Efter 15 minutter gør du prøve igen for at se, om medicinen hjælper din vejrtrækning.

Hvad er en bronkial test i forhold til dette?

En bronkoskopi er en prøve der giver din læge mulighed for at undersøge dine luftveje. Din læge vil føre et instrument kaldet et bronkoskop gennem din næse eller mund og ned i halsen for at nå dine lunger. Bronkoskopet er lavet af et fleksibelt fiberoptisk materiale og har en lyskilde og et kamera på enden.

Hvad betyder en positiv methacholintest?

Det udfordringstest anses positiv hvis methacholin forårsager et fald på 20 procent eller mere i din vejrtrækningsevne sammenlignet med din baseline. EN positiv test tyder på, at dine luftveje er "reaktive" og en diagnose af astma bør overvejes. EN negativ test betyder en diagnose af astma er usandsynlig.

Anbefalede: