Skal du blive Tasered på politiskolen?
Skal du blive Tasered på politiskolen?

Video: Skal du blive Tasered på politiskolen?

Video: Skal du blive Tasered på politiskolen?
Video: Livet på Politiskolen: Eksamener 2024, Juli
Anonim

Svaret er lidt mere detaljeret end et simpelt ja eller nej. For instruktører, taser eksponering er absolut et krav. Men for dem i politiskolen uddannelse, det afhænger af din afdeling. For eksempel hvis din afdeling ikke udsteder tasers , derefter du vil ikke være påkrævet til har nogen taser uddannelse.

Skal du derfor blive slået i militæret?

Flyvere kan vælg et træningschok. Arbejder inden for retshåndhævelse kan være farligt, derfor militær politiet er uddannet til at bruge forskellige våben. I modsætning til anden træning i mindre end dødelige våben, bliver smagt er en "100 procent frivillig" oplevelse, sagde Lt.

Hvorfor bliver du også optaget på politiskolen? Den elektriske ladning fra en Taser afbryder kommunikationen mellem en persons hjerne og deres muskler i fem sekunder, hvilket giver betjenten tid til at tage kontrol over emnet. Rekrutter lærte, hvordan man læsser og losser værktøjet sikkert, og hvordan man sigter værktøjet, før de fik øvet sig i at skyde Taser ved en dummy.

Tilsvarende bliver betjente Tasered i træning?

Nej, alle sammen politi betjente gøre ikke behøver få gang i træningen . Men mange afdelinger kræver det tased hvis du vil bære og bruge en Taser på gaden. EN Taser er blot et værktøj til at hjælpe med at stoppe med at bruge større magt.

Bliver politiet tryllebundet i træningen i Storbritannien?

Tasers er et ulovligt våben i Storbritannien og medlemmer af offentligheden, der findes i besiddelse af en Taser risikerer op til 10 års fængsel. Til være udstedt med en Taser , politi betjente skal har afsluttet 18 timer af uddannelse og skal derefter hvert år gennemgå et obligatorisk genopfriskningskursus.

Anbefalede: