Hvad tester buprenorphin positivt for?
Hvad tester buprenorphin positivt for?

Video: Hvad tester buprenorphin positivt for?

Video: Hvad tester buprenorphin positivt for?
Video: A New Paradigm for Buprenorphine Testing 2024, Juni
Anonim

Buprenorphin vil IKKE forårsage en positiv resultat på test for andre opiater. Den typiske urin test bruges til at opdage metadon, oxycodon, heroin og andreopioider kontrollere for en anden metabolit end den, der findes med buprenorphin og vil ikke vise en positiv resultat i buprenorphin (kun) vedligeholdte patienter.

Heraf, viser buprenorphin på lægemiddeltest?

A: Nej, den opioide ingrediens i Suboxone , buprenorphin , vilje ikke møde op i et opioid stoftest medmindre du tager et multi-panel prøve hvilket specifikt test til buprenorphin . Eventhen, hvis du bliver ordineret Suboxone , du skal ikke bekymre dig om et positivt test buprenorphinetest.

For det andet, hvor længe forbliver buprenorphin i din tisse? Det kan blive opdaget i urinen for som lang som 6 dage, men endnu længere afhængigt af individuel metabolisme. Det kan blive opdaget i - en målrettet opioid urin skærm eller - en bestemt buprenorphin urin skærm.

Tilsvarende er buprenorphin og norbuprenorphin det samme?

Norbuprenorphin . Norbuprenorphin er en stor aktiv metabolit i opioidmodulatoren buprenorphin . I rotter, i modsætning til buprenorphin , norbuprenorphin producerer markant respirationsdepression, men med meget lille antinociceptiv effekt.

Hvad er BUP på en urintest?

Buprenorphin ( BUP ) er en receptpligtig medicin til mennesker, der er afhængige af heroin eller andre opiater, der virker ved at lindre symptomerne på opiatabstinens, såsom agitation, kvalme og søvnløshed.

Anbefalede: