Indholdsfortegnelse:

Hvad er en certificeret patientkontotekniker?
Hvad er en certificeret patientkontotekniker?

Video: Hvad er en certificeret patientkontotekniker?

Video: Hvad er en certificeret patientkontotekniker?
Video: Healthcare Office Assistant Program What You Need To Know 2024, Juli
Anonim

Certificeret patientkonto Repræsentanter udfører administrative roller i fakturerings- og betalingsspørgsmål for hospitaler patienter . De beregner nøjagtigt patient fakturaer og effektivt indsende, sende og registrere krav, betalinger og forfaldne meddelelser.

Heraf, hvordan bliver jeg en certificeret patientkontorepræsentant?

At blive en certificeret patientkontorepræsentant

  1. Uddannelseskrav. For at kvalificere sig til stillingen som en certificeret patientkontorepræsentant skal de håbefulde kandidater have mindst et gymnasium eller GED.
  2. Certificering og licens.
  3. Færdigheder.
  4. Jobudsigt og løn.

Ved også, har du brug for en certificering for at være patientplejetekniker? At blive en PCT , du 'll brug for til har et gymnasial eksamensbevis og gennemføre et uddannelsesprogram, ifølge BLS. Efter at have gennemført et uddannelsesprogram eller erhvervet tilsvarende erhvervserfaring, du kan derefter blive en certificeret patientbehandlingstekniker /assistent (CPCT/A) ved at bestå en eksamen.

Hvad er en CPAR -certificering i overensstemmelse hermed?

Det Certificeret Patientkontorepræsentantprogram ( CPAR ), organiseret af Georgia Healthcare Financial Management Association i 1982, udstyrer sundhedsprofessionelle med den viden, der er nødvendig for at være et højt præsterende medlem af en sundhedsorganisations indtægtscyklusdivision.

Hvad laver en certificeret patientplejetekniker?

Som en Patientbehandlingstekniker / Assistent , kan du udføre nogle eller alle følgende opgaver: Giv grundlæggende patientbehandling - badning, fodring, kateter omsorg osv. Anskaffe, distribuere og administrere patientbehandling forsyninger. Udfør sikkerhedstjek og sørg for renlighed i patient værelser.

Anbefalede: